Відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Данілочкіної Оксани Валеріївни з дисципліни «Судово-економічна експертиза»

March 1, 2021
 Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять у весняному семестрі 2020-2021 навчального року на економічному факультеті, 01 березня 2021 р. на 5 парі відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Данілочкіної Оксани Валеріївни  з дисципліни «Судово-економічна експертиза» на тему «ОРГАНІЗАЦІЯ СУДОВО-ЕКОНОМІЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ» для магістрів 1 курсу спеціальності «Облік і оподаткування». Лекція проходила в оновленій 609 аудиторії 10 корпусу.
 
 
Оксана Валеріївна на лекційному занятті розглянула питання, щодо організації судово-експертної діяльності в Україні та кваліфікаційні вимоги, що пред’являються до експертів-економістів та порядок їх атестації. Велася жвава дискусія, щодо питання атестації судових експертів-економістів.
 
 
 
 
На лекції були присутні: професор кафедри обліку та оподаткування Л.В.Гуцаленко, професор кафедри статистики та економічного аналізу В.К.Савчук, доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., С.І.Дерев’янко, Н.П.Кузик, В.С.Литвиненко, Т.М.Слєсар, К.В.Шевчук, к.е.н., ст.викладач Л.П.Миськів, ст.викладач О.Г.Криворот та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент В.А.Костюк.
Лекція була проведена на високому професійному рівні. Усі студенти приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.
 

Людмила Мельянкова,к.е.н.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook