Кафедра теорії та історії держави і права успішно розпочала екзаменаційний етап зимової сесії 2020-2021 навчального року

December 14, 2020

 

14 грудня 2020 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України офіційно стартувала зимова заліково-екзаменаційна сесія 2020-2021 навчального року, яка у звязку з карантинними обмеженнями проходить в онлайн форматі. Кафедра теорії та історії держави і права активно включалася у цей процес.

 

14 грудня 2020 року викладачі кафедри теорії та історії держави і права Віра Качур (дисципліна «Філософія права», група Прав-2001М) і Людмила Протосавіцька (дисципліна «Історія вчень про державу і право», група Прав-1905) розпочали екзаменаційний онлайн етап зимової сесії 2020-2021 навчального року на юридичному факультеті. Під час прийому екзаменів були враховані приписи головних правових актів НУБіП України «Про екзамени і заліки у НУБіП України (грудень 2019)» та «Тимчасовий порядок проведення зимової екзаменаційної сесії 2020-2021 навчального року в НУБіП України в умовах адаптивного карантину». Зокрема, викладачами кафедри були організовані регулярні відпрацювання заборгованостей студентами та надано можливість підвищити свій рейтинг з дисциплін кафедри; підраховано рейтинг з навчальної роботи;  чітко розписано алгоритм проходження екзамену, особливо письмової частини (для цього була використана платформа навчально-інформаційного порталу НУБіП України – Elearn) та розіслані посилання на відео-конференції, де відбувалася усна співбесіда (платформа Meet); присутність двох викладачів під час написання, співбесіди та оцінювання знань студентів тощо.

 

 

 

І, найголовніше те, що екзамени проходили в дружній атмосфері, активній взаємодії та відкритому діалозі.

 

Кафедра теорії та історії держави і права бажає усім студентам успішно скласти усі екзамени, які винесені навчальними планами на екзаменаційну сесію!

 

Віра Качур,

завідувачка кафедри теорії та

історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook