Забезпечення принципу «п’яти свобод» в молочному скотарстві

December 10, 2020
Для працівників молочних підприємств, а також для студентів, які навчаються за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на факультеті ветеринарної медицини та планують подальшу діяльність на молочнотоварній фермі, буде корисним навчальний посібник «Кращі практики виробництва молока: досвід АВМ». Дані матеріали створені консультаційним центром Асоціації виробників молока, їх можна завантажити на сайті АВМ (http://avm-ua.org/uk/post/konsultacijnij-centr-avm-stvoriv-navcalnij-posibnik). Викладені в посібнику матеріали допоможуть при виробництві молока оптимізувати технологічні процеси для забезпечення благополуччя тварин, що ґрунтується на принципі «п’яти свобод»: свободи від голоду і спраги; свободи від дискомфорту і стресу; свободи від болю, травм і хвороб; свободи від страху і страждань; свободи у відтворенні природної поведінки.
 

 

За більш детальною інформацією, щодо вступу та навчання за спеціальністю 212 звертатись за електронною поштою kucheruk_md@nubip.edu.ua Кучерук Марія Дмитрівна, завідувач кафедри  ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька, НУБіП України.
 
 

Юлія Гриб, асистент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook