Постерні презентації магістрів кафедри грунтознавства та охорони грунтів ім. проф. М.К. Шикули

November 27, 2020

27 листопада 2020 року на кафедрі ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. М.К. Шикули відбулася конференція і постерна презентація досліджень студентів денної форми. У заході взяли участь усі студенти, які знаходяться на кафедрі ґрунтознавства і виконують дипломні роботи на кафедрі. Презентація пройшла у онлайн-режимі, за допомогою платформи Zoom.

У конференції взяли участь декан факультету Тонха О.Л. та завідувач кафедри Балаєв А.Д.

Комісія послухала кожного студента, задавала питання після того, як доповідач розказував свою роботу. Було задано багато складних і важких питань. Вихідними матеріалами для написання магістерської роботи були лабораторні та польові дослідження.

Роботи були присвячені якісній оцінці ґрунтів, розробки заходів з відтворення їх родючості, оцінці показників родючості ґрунтів за вирощуванням різних гібридів та гібридів кукурудзи, енергетичній оцінці систем удобрення ґрунтів, агроекономічну ефективність вирощування культур та агрофізичні властивості чорнозему реградованого за різних систем обробітку грунту.

Наприкінці комісія привітала всіх учасників конференції та побажала успіхів представити свої магістерські роботи Державній екзаменаційній комісії.

 

 

Катерина Карабач

доцент кафедри грунтознавства та охорони грунтів  ім. М.К. Шикули 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook