На кафедрі глобальної економіки відбулось секційне засідання 74-ї науково-практичної студентської конференції

November 21, 2020
НУБіП України

  19 листопада 2020 року в нашому університеті відбулась 74-та науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів» онлайн. На кафедрі глобальної економіки проходила Секція 4. «Розвиток аграрної політики України в умовах інтеграційних процесів», яку відкрила завідувач кафедри, доктор екон. наук, проф. Вдовенко Наталія, яка привітала всіх учасників і побажала талановитій молоді успішної реалізації творчих планів та досягнення поставлених цілей.

  З початком роботи конференції привітала керівник секції, к. екон. наук, доцент Кірейцева Олена, а також присутні НПП кафедри глобальної економіки. Всі відмітили радість спілкування зі студентами, важливість і необхідність проведення заходу та актуальність питань, винесених для обговорення на конференцію, незважаючи на її онлайн формат.

  В роботі секції «Розвиток аграрної політики України в умовах інтеграційних процесів», взяли участь 24 студента ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка» та ОС «Магістр» спеціальності «Економіка», «Облік і оподаткування» та «Екологія».

    Учасники конференції представили результати наукових досліджень та окреслили подальші перспективи розвитку економічної науки.
    Кращі доповіді молодих науковців були відзначені почесними дипломами.

    За результатами роботи секції «Розвиток аграрної політики України в умовах інтеграційних процесів» сформований збірник тез доповідей, який буде надруковано та розміщено в електронному варіанті на сайті кафедри глобальної економіки.

Олена Кірейцева, доцент кафедри глобальної економіки
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook