З днем працівників сільського господарства!

13 November 2020, 17:13
НУБіП України

    Традиційні святкові заходи в третю неділю листопада на свято працівників агропромислового комплексу - це не тільки виставки агропромислової техніки та презентації нових технологій. Це концерти і ярмарки, привітання офіційних осіб і нагородження видатних фахівців і працівників, фестивалі та унікальні майстер-класи. День аграрія в Україні люблять та поважають.
   Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.
   Питання організації виробництва та підтримки продовольчого забезпечення для окремої держави актуальні в усі часи. Від цього залежить не тільки життєздатність і самодостатність країни та суспільства, але й безліч найрізноманітніших напрямків людської діяльності.
   У це професійне свято приєднуємось до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкой нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленям її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Повага, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства!

Вітання керівництва району з нагоди Дня працівників сільського господарства15 листопада –День працівників сільського господарства — Бершадська районна  державна адміністрація

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook