Профорієнтація серед випускних курсів коледжів триває

October 10, 2020
жовтня старший викладач кафедрифінансів Євенко Тетяна Іванівна завітала до «ALMA MATER» багатьох поколінь студентів ВП НУБіП України «Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової».
 
 Сьогодні коледж – конкурентоспроможний навчальний заклад аграрно-економічного профілю. Основними напрямами його діяльності є: підготовка молодших спеціалістів за державним замовленням і договірними зобов’язаннями зі спеціальностей: «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Агрономія», «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», «Лісове господарство». 
На базі НУБіП України діє Міжкафедральна навчальна лабораторія з підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр».
Відбулася цікава та змістовна зустріч із керівництвом коледжу, зокрема з заступником директора з навчальної роботи Петренко Юлією Вікторівною та завідувачем економічним відділенням Коник Аллою Анатолівною.
 
Тетяна Іванівна зустрілася зі студентамичетвертого курсу спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування де розповіла їм про наш університет, окреслила переваги здобуття вищої освіти в нашому закладі, зосередивши увагу на особливостях підготовки фахівців з корпоративних фінансів. Акцентувала увагу на можливість проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням, отримання подвійного диплому, розповіли про інфраструктуру університету, спортивні досягнення студентів, гуртки та секції, в яких можна займатися після аудиторних занять.
 
Студентів зацікавила можливість отримання подвійного диплому, проходженням закордонних практик. Неабиякий інтерес виявили вони до проведення університетських днів відкритих дверей та можливості їх участі в різноманітних міжнародних конференціях.
Студенти коледжу отримали інформаційні буклети з детальною інформацією про університет, економічний факультет і кафедру фінансів.
 
Адміністрація, педагогічний колектив коледжу та студенти були вдячні за надану інформацію та відповіді на актуальні питання щодо вступної кампанії.
 
Тетяна Євенко,

старший викладач кафедри фінансів 

      

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook