Хто володіє інформацією, той володіє світом

September 23, 2020

Як правило найбільшого успіху добивається той, хто володіє найкращою інформацією…

Бенджамін Дізраєлі

 

Якщо ви гадаєте, що час книжок давно вже пройшов, а світом керують відео та доповнена реальність, то ви помиляєтеся, адже читання — це невід'ємна частина людини. Ми читаємо всюди: статті в інтернеті, повідомлення у месенджерах, пости у Facebook та, звичайно, книги, витрачаючи щодня у середньому до трьох годин. Уявіть, якби вам запропонували зменшити цей час утричі завдяки швидкочитанню. Так, це працює!

Сучасний діловий світ є динамічним і високо конкурентним. Для того, щоб відповідати вимогам, які диктує ринок праці, необхідне постійне самовдосконалення і безперервне відточування професійних навичок та набуття нових. Зараз ми живемо у світі, де кількість доступної інформації зростає експоненційно, тому наша здатність обробляти цю інформацію потребує вдосконалення.

Володіння зазначеними навичками є надзвичайно важливим і для майбутніх бухгалтерів. Адже, хто швидше отримує інформацію, її оброблює, трансформує, той швидше приймає рішення і має можливість більш продуктивно і динамічніше розвиватися.

Юрій Копанчук є одним з найкращих фахівців хто навчає швидко читанню, допомагає розвити пам’ять та відпрацювати навички продуктивного навчання.

22 вересня 2020 р. Копанчуком Ю. був проведений майстер клас для студентів економічного факультету 1 курсу 5 та 12 груп спеціальності «Облік та оподаткування». Він ознайомив студентів з основними техніками і методиками, які можна використовувати в навчальному процесі.

 

Зустріч пройшла в легкій, невимушеній атмосфері. Студенти зацікавилися наданою інформацією, а фахівець, зі свого боку, пообіцяв провести серію навчальних тренінгів у майбутньому.

 

 

 

Куратори:

Леся Воляк

Олена Богданюк 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook