V Ювілейна Міжнародна Конференція «ЕРА ПІСЛЯ COVID-19»: як при фінансовій кризі не втратити актуальність своєї компанії

September 28, 2020

25 вересня відбулася V Ювілейна Міжнародна Конференція «ЕРА ПІСЛЯ COVID-19», яка була організована Громадською Спілкою «Співтовариство виробників і споживачів бобових України».

 

Участь у заході взяли близько 200 учасників з понад 20 країн світу, серед яких були виробники, торгові компанії, вчені, представники міжнародних організацій та державних установ України. На конференції були присутні й представники ректорату, факультетів та кафедр НУБіП України.

 

Основний фокус конференції був спрямований на обговорення стану виробництва і споживання бобових у світі, на переробку і готову продукцію, тенденцій, що зумовлюються змінами в харчуванні людства та зростаючим попитом в рослинному білку, як реальну альтернативу м’яса.

 

В ході конференції прозвучали експертні думки щодо тенденцій розвитку світового ринку бобових, чим живе зараз бобовий ринок та як при фінансовій кризі не втратити актуальність своєї компанії, про нові  до полиці у вашому улюбленому супермаркеті. 

 

Конференція стала традиційною платформою для всесторонього спілкування представників аграрного бізнесу, науковців, аналітиків, органів державної влади та інших структур. Нове тисячоліття вимагає нових – здорових та корисних – продуктів харчування для людства. Бобовий ринок - це ринок нових можливостей.

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва і закритого грунту. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook