Співпраця з роботодавцями

22 October 2019, 20:54

    Кафедра тісно співпрацює з Національною асоціацією бірж України, Аграрним фондом, Аграрною біржою, Національною комісією з цінних паперів і фондового ринку, Українською біржою та іншими провідними біржами країни, державними установами і організаціями, що мають відношення до біржової торгівлі.

  Міністерством аграрної політики України кафедра визнана базовою у навчально-методичному забезпеченні дисциплін з біржової діяльності. У зв’язку з цим, на кафедрі регулярно проводяться наради-семінари з питань удосконалення викладання дисциплін, що пов’язані з роботою біржового аграрного ринку. Їх учасниками є викладачі більшості аграрних вузів країни та провідні спеціалісти у сфері біржової діяльності.

  У 2007 р. між кафедрою та Аграрною біржою підписано договір про співробітництво щодо забезпечення підготовки та перепідготовки фахівців біржового ринку та відкрито Навчально-практичні курси брокерів на базі Навчально-науково-виробничої лабораторії біржової діяльності. Слухачі цих курсів після їх закінчення отримують свідоцтво державного зразка про підвищення кваліфікації брокерів та сертифікат встановленого зразка, який надає право здійснювати практичну діяльність на організованому біржовому аграрному ринку країни.


   У 2011 р. кафедрою було підписано тристоронній Меморандум про співробітництво з найбільшою фондовою біржою України “Українською біржою” та провідним учасником фондового ринку України Інвестиційною групою “Універ”. В рамках дії Меморандуму кафедра отримала можливість здійснювати навчання студентів на реальному біржовому ринку.

  У 2014 р. в рамках заходів із відкриття спеціальності «Біржова діяльність», кафедрою було розроблено та затверджено Галузевий стандарт вищої освіти України зі спеціальності «Біржова діяльність».

  У 2017 році підписано договір про співпрацю з Антимонопольним комітетом України та Українською універсальною біржою, а в 2019 році підписано Меморандум про співпрацю з ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа».

  У межах підписання даних договорів сторони взаємодіють з питань навчання, підготовки та перепідготовки фахівців з біржової діяльності за такими за напрямами розробки та використання у навчальному процесі сучасних методик підготовки фахівців; забезпечення навчально-виховного процесу кафедри біржової діяльності і торгівлі нормативними документами, методичними розробками, рекомендаціями; формування знань та вмінь студентів під час навчання; організації проходження виробничої практики, залучення в установленому порядку за результатами проходження практики та результатами конкурсного відбору випускників кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП України для роботи на підприємства та в установи. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook