Початок екзаменаційної сесії - вперше здаємо заліки онлайн

April 29, 2020

Груповий аврал, добровільний домашній арешт, величезна кількість кофеїну – що відбувається із студентами? Чому весь колектив охопила одночасно і паніка, і активність? Дуже просто – в гості завітала пані «сесія», яку ніхто не чекає, але вона сама приходить в чітко зазначені терміни
Початок сесії в вузах означає мобілізацію студентських сил на повторення вивченого, і вивчення пропущеного. У процесі підготовки знання вкладаються в цілісну систему, і те, що раніше здавалося складним, стає простим і зрозумілим. Студенти набувають вміння викладати інформацію в стислій формі, складаючи чітку структуру відповіді.

 

 

Сьогодні 29 квітня 2020 року студенти економічного факультету 23 курсу скороченого терміну та 4 курсу успішно склали залік з дисципліни «Організація і оплата праці». Приймали залік викладачі кафедри економіки праці та соціального розвитку - старший викладач Лариса Коваленко та к.е.н., доцент Євгеній Ланченко.

 

Провчившись кілька місяців, студенти вийшли на рубіжну лінію контролю, коли потрібно в стислій формі (за 40 хвилин ZOOMу) повторити все, що вивчили з початку семестру. Комусь це вдається відносно легко, комусь складніше. Однак можна запевнити, в цей період серед студентів просто неможливо зустріти байдужих.
Всі були підготовлені, чітко відповідали на додаткові питання під час співбесіди
Саме під час сесії економісти розуміють завдання організації та дисципліни праці на сучасному етапі, менеджери - вчаться керувати, бухгалтери – вести облік, фінансисти – підраховувати, психологи – розуміти і т.д. адже під час підготовки до заліку або іспиту відбувається встановлення взаємозв’язку між теорією і практикою.
 

Лариса Коваленко, старший викладач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook