Карантин не завада роботі, працюємо онлайн - відбулось засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку

May 16, 2020

Незважаючи на карантин, кафедра економіки праці та соціального розвитку продовжує вести активну діяльність та налаштовувати ефективну роботу. Так, завдяки платформі ZOOM 15 травня 2020 року відбулося засідання кафедри під головуванням завідуючого кафедри д.е.н., професора Єрмакова Олександра Юхимовича, на якому взяли участь усі викладачі кафедри.

Сьогоднішній порядок денний містив питання атестації аспірантів та магістрів кафедри, підготовки до відзначення Дня Університету, атестації електронних курсів, підготовки до державного іспиту за захисту дипломних робіт бакалаврів кафедри, навчально-методичної на наукової роботи.

 

Аспіранти, також магістри кафедри озвучили звіти своєї наукової діяльності. Одноголосно було прийнято рішення атестувати молодих науковців.
Також викладачі кафедри відмітили, що дистанційна освіта розширює і оновлює роль викладача, робить його наставником-консультантом, який координує пізнавальний процес та підвищує навчальну активність студента у ситуації, що склалося.

За традицією, у травні кожного року наш університет святкує свій день народження. Можна з впевненістю сказати, що це головне свято весни і його чекають з нетерпінням як студенти так і працівники університету. Саме тому в актовій залі відбуваються святкові концерти, на спортивних майданчиках – змаганні з шахів, шашок та інше.  Але в цьому році святкування відбудеться у онлайн режимі.
На розгляд кафедри к.е.н., доцентом Олександром Баланом було подано звіт про роботу студентського наукового гуртка кафедри "Соціальний пульс", підготовлений до ІХ Фестивалю студентської науки – 2020 з нагоди відзначення 122-річчя Університету та Дня науки, який відбудеться 18-22 травня.

Між викладачами кафедри зав’язалася плідна дискусія, у результаті якої були обговорені і прийняті важливі рішення. Усі викладачі були раді спілкуванню. Отже, і карантин – не завада роботі!
І як підсумок засідання кафедри, до основних висновків було долучено найважливіший – берегти здоров’я (своє та близьких), виконувати умови самоізоляції та надавати всебічну підтримку студентам у навчанні!!!

Лариса Коваленко, старший викладач кафедри
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook