Євген Савченко з Черкащини: обирає ІТ-фах та надає перевагу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» факультету інформаційних технологій

May 12, 2020
  • Розкажи про себе чим цікавишся окрім навчання?

Мене звати Євген Савченко, учень 11 класу Нетеребського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад ‒ загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» с. Нетеребка Корсунь-Шевченківського району Черкаської області. Окрім навчання займаюся спортом, цікавлюся сучасними технологіями та їх розвитком, веду канал в telegram.

 

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

Вважаю, що здобуваючи вищу освіту я зможу розширити свій кругозір, поглибити знання в обраній сфері, а це сфера інформаційних технологій, стати висококваліфікованим фахівцем, поліпшити свої комунікативні навички, розвинути особистісні навички, які так затребувані у сучасному цифровому суспільстві.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

Серед спеціальностей, за якими здійснюється підготовка майбутніх фахівців з інформаційних технологій, надаю перевагу саме спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Довго вагався, чого більше хочу від ІТ, і зрозумів, що обираючи спеціальність «Комп’ютерні науки» зможу отримати знання та практичні навички з різних напрямів, а це і програмування, і проєктування комп’ютерних мереж та багато іншого.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Насамперед мені радили НУБіП України декілька знайомих, що вже там навчаються. Також цей заклад вищої освіти займає високе місце в рейтингу серед університетів України. Чув, що тут організовують багато цікавих заходів, конкурсів, тому сумувати не прийдеться.

  • Дякую Євгене за розмову та бажаю успішного вступу за обраною спеціальністю!

Дякую.

Олександра Граудул,
студентка 2 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»
факультету інформаційних технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook