Випускник школи Андрій Міколенко: обирає освітню програму кафедри економічної кібернетики, адже це запорука успішності й адаптованості на сучасному ринку праці

April 16, 2020
  • Розкажіть по себе.

Андрій Міколенко, навчаюся в спеціалізованій школі І-ІІІ ст. № 91 м. Києва з поглибленим вивченням інформатики. Багато років навчаюсь в Комп’ютерній Академії «ШАГ», крім того поглиблено вивчаю англійську мову та математику. Захоплююсь туризмом та активно займаюсь спортом.

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

Вважаю, що здобувши вищу освіту зможу реалізувати себе у майбутньому, як успішний фахівець та матиму можливість обрати бажане місце роботи.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

Цікавлюсь сучасними інформаційними технологіями, оскільки ми живемо у часі, коли вони стрімко розвиваються. А ще в родині маю професійних економістів, тому хочу в майбутньому обрати фах, де буде поєднано інформаційні технології з економікою. Саме тому, планую обрати освітню програму «Економічна кібернетика» або «Цифрова економіка», думаю здобувши такий фах, в майбутньому зможу стати успішним аналітиком.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

За рейтингами НУБіП України входить до топових освітніх закладів нашої країни. Навчаючись у Комп’ютерній Академії «ШАГ» нам розповідали про цей університет, також багато читав інформації про різні заклади вищої освіти, де здійснюють підготовку фахівців за обраними мною спеціальностями. А ще в колі родини багато чув про НУБіП України, зокрема про факультет інформаційних технологій, про навчальні лабораторії у яких здійснюють підготовку студентів за освітніми програмами кафедри економічної кібернетики. Вважаю, що навчання на факультеті інформаційних технологій саме в НУБіП України стане для мене першим кроком до того, щоб у дорослому житті реалізувати себе як висококваліфікований фахівець. Також подобається місце розташування університету, а саме кампус, наявність власного спортивного комплексу та можливість навчатися на військовій кафедрі.

  • Дякую Андрію за розмову та бажаю Вам успішного вступу за обраною освітньою програмою та досягнути своєї мети!

Дякую.

 

Наталія Рогоза,
доцент кафедри економічної кібернетики
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook