Засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку - працюємо в онлайн режимі

April 8, 2020

07.04.2020р. вперше в історії кафедри економіки праці та соціального розвитку відбулось онлайн засідання кафедри з використанням електронної платформи Cisco Webex Meteeng. Робоча зустріч розпочалася активно, завідувач кафедри Олександр Юхимович Єрмаков, одразу окреслив головні питання по порядку денному:

  1. Обговорення проблем, що виникають під час дистанційного навчання в умовах карантину.
  2. Використання науково-педагогічними працівниками платформи для дистанційного навчання.
  3. Результати атестації студентів.
  4. Потреба в мотивації студентів щодо вивчення навчальних дисциплін.
  5. Робота з дипломниками щодо підготовки до захисту дипломних робіт та попередньої їх перевірці на плагіат.
  6. Профорієнтаційна робота кафедри.

  

Викладачі кафедри поділились досвідом використання різних форм проведення онлайн занять та секретами ефективної дистанційної роботи зі студентами. Викладачі відмітили, що студенти активно працюють в онлайн режимі, але чекають на живі зустрічі щотижневої праці.
Були розглянуті всі питання, що висувались для обговорення.

Взагалі, засідання пройшло в гарному настрої - це перше живе спілкування посеред самоізоляції, в зв’язку з карантином в державі. Всі чудово себе почувають та з нетерпінням чекають відновлення роботи та живих занять зі студентами. Всі ми по іншому почали сприймати можливість живих зустрічей та щоденної праці в нашому дружньому колективі.

Для участі в онлайн засіданні співробітники кафедри використали широкий спектр технічних засобів: стаціонарні ПК, ноутбуки, смартфони. Використання сервісу Webex дозволило швидко і якісно провести обговорення важливих питань, проголосувати та прийняти рішення зі всіх питань порядку денного. Було і зручно, і ефективно (в умовах карантину)

 

Лариса Коваленко, ст.викладач кафедри
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook