Ігнатенко Іванна призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами»

31 March 2020, 18:19

 

       У Львівському національному аграрному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами і програмами», на якому було представлено 76 студентських наукових робіт від 97 авторів із 34 закладів вищої освіти.

У зв’язку із обмежувальними заходами введеними та території України та відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України «Щодо проведення інтелектуальних студентських заходів» від 12.03.2020 р. №22.1/10-713 проведення другого етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт у вигляді конференції було відмінено та підведено підсумки за результатами поданих робіт.

 

 

Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла Ігнатенко Іванна студентка 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом Надії Давиденко завідувача кафедри фінансів.

  

За результатами оцінювання наукових робіт, що здійснювалося рецензентами-членами журі у формі подвійного «сліпого» рецензування наукова робота Ігнатенко Іванни на тему «Управління інноваційними проектами: інноваційний проект чи інноваційний продукт» була нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Члени журі відмітили високий рівень актуальність, новизни та практичної направленості наукової роботи.

Вітаємо переможницю та її керівника з отриманими результатами та бажаємо подальших успіхів!!!

 

Зоя Тітенко,

старший викладач кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook