Кафедра глобальної економіки продовжує дистанційне навчання і розкриває потенціал студентів до саморозвитку на освітньо-професійній програмі «Прикладна економіка»

March 31, 2020
НУБіП України

    Продовжуючи займатись дистанційно під час карантину, Рожков Артем, студент освітнього ступеню Магістр освітньо-професійної програми «Прикладна економіка» спеціальність 051 «Економіка», проводить навчання за допомогою електронного навчального порталу НУБіП України.
    Артему подобається освоювати нові завдання з використанням платформи Elearn. Студент відзначає, що платформа є дуже зручною для користування. Інформаційна панель зроблена таким чином, що все стає зрозумілим при перших хвилинах роботи.

    На думку А. Рожкова, дистанційне навчання навіть має переваги, адже допомагає дисциплінувати себе в домашніх умовах повного комфорту та дає змогу творчо розвиватись. Тому отримати освіту можна і при дистанційному навчанні. Звичайно важливий і контроль отриманих знань з боку викладачів. Це наші наставники-консультанти, які координують пізнавальний процес, постійно удосконалюють курси. І при цьому наші викладачі подають навчальний матеріал з відповідним його поясненням в режимі онлайн.
    У вівторок у студентів освітньо-професійної програми «Прикладна економіка» спеціальності 051 «Економіка» було заняття на тему: «Маркетинг та менеджменту ланцюжка створення вартості» з доцентом кафедри глобальної економіки Кірейцевою Оленою Василівною. Для роботи зі студентами було використано не тільки електронний навчальний портал НУБіП. Ми зв’язались з Оленою Василівною за допомогою засобів комунікації Viber та Telegram. І коли виникали питання по опрацьованих матеріалах, ми отримували вичерпну відповідь.

    Дистанційна форма навчання дає мені змогу поєднувати свій вільний час і навчання без зайвих зусиль, адже час для навчання можна обирати самостійно. В будь який час я можу переглянути лекційний матеріал, виконати завдання, пройти тести самоконтролю. Виконання робіт для практичного засвоєння матеріалу в даному випадку спрощується за рахунок використання мультимедійних технологій і вільного доступу до інтернет ресурсів. Час на навчання в мене розподілений впродовж всього дня.
      Велика кількість вільного часу надає нові додаткові можливості для самоорганізації і мобілізації власних ресурсів, розкриття власного потенціалу, що обов’язково допоможе мені досягти успіху.

Розмову вела Коробова Н. М.,
к.е.н., доцент кафедри
глобальної економіки


 


 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook