Вивчаємо загальну ентомологію дистанційно

March 25, 2020
   Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України та наказу Ректора НУБіП України № 247 від 11 березня 2020 року оголошено карантин в період якого студенти навчаються дистанційно. До дистанційних методів навчання долучились і викладачі кафедри ентомології ім. проф. М. П. Дядечка.
   Зокрема, активізовано дистанційні заняття з дисципліни Загальна ентомологія, викладання якої на кафедрі забезпечує кандидат с.-г. наук Яковлєв Руслан Валерійович. Начальні матеріали розміщені на навчально-інформаційному порталі НУБіП України Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=514). 
 
 
   Серед лекційних тематик від початку карантину в дистанційному режимі було розглянуто теми систематики та екології комах, виконано ряд практичних завдань в рамках розкладу занять і опрацьовано перелік питань для самостійного виконання з використанням літературних та Internet джерел.
   Зі слів студентки 3 курсу спеціальності «Захист і карантин рослин» Ілони Поліщук, в академічній групі якої цього семестру студенти вивчають  значення комах в господарській діяльності і житті людини, навчальний курс повністю забезпечує вимоги щодо вивчення матеріалів, виконання практичних завдань, отримання додаткових відповідей під час виконання самостійної роботи.
   Ілона Поліщук зазначила, що процес дистанційного навчання організований на достатньому рівні, студенти мають можливість доступу до всіх навчальних матеріалів, вчасно виконують поставлені завдання. Студентка  3 курсу звернула увагу на те, що навіть в режимі карантину студенти гармонійно поєднують навчальний процес з комунікаціями в студентському середовищі та саморозвитку за допомогою широких можливостей мережі Internet.
   Також для якісного забезпечення дистанційного навчання та зворотного зв’язку зі студентами, співробітники кафедри використовують безкоштовні месенджери Viber, Telegram, WhatsApp та відео лекції. 
Дистанційні заняття тривають!
 
Руслан Яковлєв, кандидат с.-г. наук, 
асистент кафедри ентомології ім. проф. М. П. Дядечка
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook