Сумська область: вогнеборці ліквідували загоряння сухої рослинності та врятували від знищення два житлових будинки та сінник (ВІДЕО)

March 25, 2020
Сумська обл.

19 березня о 20:55, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності в с. Успенка, Буринського району. Про пожежу повідомила місцева мешканка, яка побачила дим на відкритій території. На місце події було направлено черговий караул 23 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено залишки очерету навколо місцевого ставка, а площа пройдена вогнем складає 5 га, утворилась загроза подальшого перекидання вогню на розташовані впритул до водойми два житлових будинки та сінник. Для безперебійної подачі води на гасіння автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка була розташована на відстані 3 км від осередку горіння.

О 23:35 загоряння локалізували, а о 02:27 – витративши на гасіння 9 тон води, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 5 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: https://dsns.gov.ua

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook