Дистанційне навчання кафедри зі студентами

March 23, 2020

Кафедра цивільного та господарського права в гарному робочому настрої зустріла черговий карантинний тиждень!

Було проведено традиційну ранкову нараду у Вайбер, колеги зичили один одному здоров’я, ділились освоєними методичними прийомами і ноу-хау дистанційної роботи зі студентами.

Із висновків, які будуть цікаві колегам – інформаційні технології дозволяють краще зосередитись на предметі вивчення, адже вся додаткова інформація, всі пояснення термінів і понять у студента під рукою, на відстані одного кліка. Те, що раніше доводилось пояснювати на лекції зараз замінено відповідями на конкретні запитання, моделюванням правових ситуацій.

 


Семінар з навчальної дисципліни "Господарське право" зі студентами юридичного факультету 3 курсу 3 групи. Викладач к.ю.н., доц. Панькова Л.О.

Кожен з викладачів обрав для себе зручне робоче місце, чого не завжди вдається на кафедрі, колеги відмічають, що спілкування зі студентами стало теплішим, відстань для розуміння і сприйняття стала коротшою попри фізичну дистанцію. Так само звільнився час для фундаментальної роботи, вже готується до рецензування текст кафедрального підручника «Договірне право», в якому задіяний весь колектив кафедри.

 

Професор кафедри Світличний О.П. редагує кафедральний підручник.

 

І загалом, непроста ситуація в суспільстві стає для всіх нас приводом замислитись над важливістю своєї праці, величезною виховною роллю правових настанов, що ми викладаємо, у справі консолідації, взаємодопомоги, уваги до людей поруч, які можуть потребувати нашої підтримки.

 

Статистика відвідування курсу к.ю.н., доц. Пушкар М.В. з дисципліни "Теоретичні проблеми цивільного права" з студентами 1 року навчання магістратури юридичного факультету

 

Олексій Піддубний,

завідувач кафедри цивільного та господарського права

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook