Відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк О.В. на тему "Index analysis"

March 9, 2020

27 лютого 2020 р. на кафедрі статистики та економічного аналізу відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Богданюк Олени Володимирівни для студентів 2 курсу, спеціальності “Облік і оподаткування”, з дисципліни “Статистика”. Лекція була прочитана для студентів англомовної групи, англійською мовою. Тема лекційного заняття: Index analysis.  

На відкритій лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор Савчук В.К., заступник декана з навчальної роботи, відповідальний від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., старший викладач Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Чухліб А.В., к.е.н., доцент Куць Т.В.

Присутні викладачі та студенти групи позитивно оцінили проведене лекційне заняття, відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом дисципліни, логічність та послідовність викладу матеріалу, різноманітність педагогічних методів та прийомів. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.

Під час обговорення присутні зазначили, що відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Богданюк Олени Володимирівни проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.

 

 

к.е.н., ст. викладач

Леся Воляк 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook