Майстер-клас компанії «Agrii» для магістрів із «Агрохімсервісу у прецизійному агровироництві»

March 11, 2020
     Ви не впевнені, що навчання може бути цікавим, а студенти вмотиваними? Тоді Ви не знайомі із магістрами освітньої програми  «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» агробіологічного факультету. Так, саме вони із ентузіазмом та прагненням здобути знання відвідують заняття. І ось, днями вони навчались аналізувати КАС на вміст загального азоту. Проте, це було не звичне заняття, а цілий майстер-клас від співробітників компанії «Agrii».

 

     На цьому занятті професійні аналітики компанії допомогли студентам детально розібратись із методикою аналізу, звернули увагу на різноманітні нюанси дослідження, допомогли провести аналіз, а також розповіли про практичні складності при аналізуванні, які можуть виникати у професійних агрохімічних лабораторіях залежно від складу карбамід-аміачної суміші, додаткових компонентів у її складі, тощо.

 

     Заняття вийшло цікавим, захоплюючих і веселим. Студенти намагались якомога краще виконати аналіз, а також дізнатись по-більше цінної практичної інформації від провідних фахівців.

 
Тож, щиро дякуємо співробітникам компанії «Agrii» за безцінний професійний досвід та бажаємо їм та компанії успіху і процвітання.

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душечкіна
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook