Акредитація освітніх програм, організація практичної підготовки студентів та проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади - головні питання засідання вченої ради агробіологічного факультету

February 21, 2020

20 лютого під головуванням Оксани Леонідівни відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Головні питання – підготовка до акредитації освітніх програм, проходження навчальних, ознайомчих та виробничих практик студентів, проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей та дисциплін, профорієнтаційна робота.

Розпочалося засідання з приємної події. Агробіологічний факультет нагороджений грамотою від Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за багаторічну плідну співпрацю щодо організації і проведення Всеукраїнського турніру юних хіміків ім. академіка В.В. Скопенка. Подяками від Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за особисту участь в організації та проведенні турніру нагороджено декана агробіологічного факультету Оксану Тонху і співробітників кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна а саме – завідувача кафедри, професора Анатолія Бикіна, доцентів – Ніну Бикіну, Надію Бордюжу, Ігоря Бордюжу, Олега Грищенка та Олену Літвінову.

Декан факультету Оксана Тонха та гаранти освітніх наукових програм - Світлана Каленська, Семен Танчик та Тетяна Кондратенко акцентували увагу на підготовці до акредитації освітніх наукових програм.  

Про організацію практичної підготовки студентів на весняно-літній період слухали інформацію заступника декана з навчальної роботи Володимира Завгороднього. Активну участь в обговоренні цього питання взяли професори Семен Танчик, Світлана Каленська, Анатолій Балаєв.

Про проведення предметної олімпіади з дисциплін  «Хімія», «Ґрунтознавство», «Прогноз і програмування врожаю сільськогосподарських культур»  та студентської олімпіади із спеціальності «Агрономія», «Садівництво і виноградарство» доповіли завідувач кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води професор Володимир Копілевич, доцент кафедри рослинництва Людмила Єрмакова та доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Віра Кутовенко.

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Ганна Ковалишина повідомила про ініціативні тематики на 2020 р. та запропонувала розглянути рукописи  науково-методичних рекомендацій, які після розгляду та обговорення ухвалили.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

Вчена рада розглянула й інші питання життєдіяльності факультету.

 

Доцент кафедри овочівництва і закритого ґрунту Віра Кутовенко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook