Викладачі кафедри прийняли участь в роботі III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом»

24 February 2020, 10:00

 Інформаційні технології є частиною сучасного життя не тільки людини, а й бізнес-процесів. Київський національний університет імені Тараса Шевченка радо зустрів учасників вже III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом». Використання інформаційних технологій в управлінні підприємством здійснюється з метою ефективної та оперативної комп'ютерної обробки інформаційних ресурсів, зберігання великих обсягів економічно важливої інформації та передачі її на будь-які відстані в мінімальні терміни. Тобто основним завданням є оптимізація діяльності підприємства на основі застосування інформаційних технологій. Викладачі кафедри обліку та оподаткування Олена Боярова, Оксана Ганяйло, Галина Германчук, Тамара Гуренко, Оксана Данілочкіна, Світлана Дерев’янко, Наталія Кузик, Володимир Литвиненко, Людмила Мельянкова, Катерина Шевчук прийняли активну участь у даній конференції.

Конференція дала можливість представникам освітніх закладів різних рівнів акредитації з усієї України ознайомитися з новими інформаційними технологіями, обмінятися практичним досвідом їх викладання та застосування в підготовці фахівців, розширити шляхи співпраці з членами Спілки для реалізації спільних освітніх та дослідницьких проектів.
Викладачі вищих навчальних закладів та провідні фахівці з практичної діяльності обговорювали актуальні питання та перспективи підготовки фахівців економічних і технічних спеціальностей, підвищення кваліфікації викладачів, які готують спеціалістів по автоматизації бізнесу, підготовку фахівців для підвищення ефективності при розробці, впровадженні та використанні інформаційних систем, організації форм співпраці бізнесу та закладів освіти, розвиток лінійки рішень BAS (Business Automation Software), для бюджетної сфери – UA-Бюджет, підтримки прикладних рішень «Підприємство 8», використання інформаційної системи ІТС при підготовці майбутніх бухгалтерів, консультантів та ІТ-спеціалістів.
Для викладачів вищих та середніх освітніх закладів організатори передбачили можливість пройти тестування за програмою «Професіонал» безкоштовно!
Наш колега Володимир Литвиненко виступив з доповіддю на тему: «Нові можливості підвищення кваліфікації викладачів та розробка освітніх програм, орієнтованих на застосування прикладного рішення BAS ERP».
 

Він зазначив, що для наповнення освітніх програм сучасними програмними рішеннями, такими як BAS ERP потрібно проводити наступні заходи:

  1. Курси підвищення кваліфікації для викладачів. У цьому напрямку Центр сертифікованого навчання ТОВ «Проком» проводить курси в очній формі та формі онлайн-навчання по курсу «Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP» та за іншими актуальними темами.

  2. Проведення курсів для користувачів та програмістів BAS, у т.ч. по BAS ERP для студентів з метою доповнення знань, здобутих у навчальному процесі.

  3. Проведення навчально-методичних семінарів по застосуванню BAS ERP у навчальному процесі для викладачів і студентів.

  4. Проведення конкурсів для студентів з метою популяризації вивчення сучасного програмного забезпечення. 

Науковий та практичний досвід викладачів кафедри обліку та оподаткування збагачує практику навчання й виховання, сприяючи розвитку науково-педагогічної думки, будучи найнадійнішим критерієм істинності науково-теоретичних положень, принципів, правил, методів, форм навчання й виховання. 
 
Світлана Дерев’янко, доцент
кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook