Наші викладачі переймали досвід у Сумського державного університету

February 3, 2020

   Для прогресу та розвитку важливо обмінюватися досвідом з іншими університетами, щоб можна було взяти цікаві ідеї і розвинути та запровадити їх у себе, а винаходити ровера знову.
    З такою метою 28 січня 2020 року делегація нашого університету здійснила робочу поїздку до Сумського державного університету.

    Від нашої кафедри делегацію представляли професор кафедри (та декан факультету інформаційних технологій) Глазунова Олена Григорівна та доцент Мокрієв Максим Володимирович.

   В ході ознайомлення з особливостями діяльності колег із СумДУ та способами впровадження в навчальний процес їхніх інноваційних ідей оглянули технічну базу факультету електроніки та інформаційних технологій. Познайомилися з діяльністю центру технологій електронного навчання, лабораторією віртуальної та доповненої реальності та багато іншого.

   Також про візит можна прочитати на сайті СумДУ (https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/10954-sumdu-zustrichav-gostej-z-natsionalnogo-universitetu-bioresursiv-i-prirodokoristuvannya-ukrajini.html).

Доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій
Максим Мокрієв

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook