Університет готується до проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 навчального року

January 31, 2020
30 січня за головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада з питання організації проведення в Університеті ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н.р.
     Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 17.12.2019 р. № 1580 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 навчальному році» наш університет визначено базовим з проведення у 2020 р. ІІ етапу олімпіади з:
     навчальних дисциплін:
- німецька мова − 7-8 квітня;
- загальна екологія − 22-24 квітня;
- хімія − 27-30 квітня;
     спеціальностей і спеціалізацій:
- облік і оподаткування − 6-8 квітня;
- менеджмент інноваційної діяльності − 15-17 квітня;
- економічна кібернетика − 27-29 квітня;
- якість, стандартизація та сертифікація − 12-15 травня;
- технологія виробництва та переробки продукції тваринництва – 13-15 травня.
     Зазначеним наказом головою оргкомітету з проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2019-2020 н.р. у НУБіП України призначено проректора Квашу С.М.
     У нараді взяли участь декани факультетів та їх заступники: агробіологічного – Оксана Тонха; захисту рослин, біотехнологій та екології – Микола Доля; економічного – Анатолій Діброва; інформаційних технологій – Олена Глазунова; тваринництва та водних біоресурсів – Руслан Кононенко; гуманітарно-педагогічного – Світлана Харченко; харчових технологій та управління якістю продукції АПК – Наталія Слободянюк та інші відповідальні особи, які забезпечують проведення на базі зазначених факультетів і ННІ ІІ етапу олімпіади, начальник навчального відділу Оксана Зазимко та співробітники навчального та навчально-методичного відділів.
     У своєму виступі Сергій Кваша, по-перше, подякував деканам Шинкаруку В.Д., Долі М.М., Тонсі О.Л., Баль-Прилипко Л.В. та Кондратюку В.М., які декілька років поспіль забезпечували успішне проведення на базах факультетів ІІ етапу олімпіади та здобуття студентами цих факультетів перших і призових місць.
     Стосовно проведення ІІ етапу олімпіади в 2020 р. проректор Сергій Кваша наголосив на важливість такої роботи, яка має продемонструвати успішність нашого Університету в навчальній, науковій, методичній та виховній роботі. Критерій проведеної роботи – підвищення іміджу НУБіП України.
     Для цього учасники ІІ етапу олімпіади мають неодмінно відвідати не менше 3-х корпусів Університету – 3-го, 1-го і того корпусу, де буде проводитися олімпіада, та ознайомитися з їх сучасною матеріально-технічною базою.
     З метою успішної участі студентів Університету в ІІ етапі олімпіади, що проводиться на базі наших факультетів, проректор запропонував деканам цих факультетів провести І етап олімпіади з навчальних дисциплін і спеціальностей (спеціалізацій) у лютому 2020 р. і підготувати до десяти найбільш обдарованих та талановитих студентів до участі у ІІ етапі кожної олімпіади.
     Він також звернув увагу деканів факультетів на забезпечення достойного розміщення та поселення учасників ІІ етапу олімпіади, організації культурної програми для них. Умови проведення ІІ етапу олімпіади, розміщення та поселення мають бути розміщені на сайтах факультетів і ННІ.
     На завершення Сергій Кваша нагадав деканам факультетів на те, що дипломи для нагородження переможців і призерів ІІ етапу олімпіади мають бути високої якості, оскільки це теж підвищує імідж Університету.
     Враховуючи важливість участі у ІІ етапі олімпіади, дипломи переможцям і призерам буде вручати ректор Університету Станіслав Ніколаєнко.
Університет чекає у себе кращих студентів з усієї України для участі у Олімпіадах! І нехай переможе найсильніший!
Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook