Назарій Яготін планує обрати спеціальність «Облік і оподаткування»

January 30, 2020

 Назарій Яготін, родом з Олександрії, відмінно закінчив школу. На думку Назарія, успішними в XXI столітті можуть бути освідчені та соціально адаптовані люди. Улюблені предмети у нього – математика та інформатика. Назарій вважає, що поєднання цих предметів та навичок допоможе йому досконало опанувати професію обліковця. Для досягнення цієї цілі та набуття справді професійних навичок, він планує обрати спеціальність «Облік і оподаткування» у НУБІП України.

Звідки дізнався про НУБІП?

Від брата. Він навчається у НУБІП, є магістром першого року навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування». Під час недавньої зустрічі він розповів мені детально про специфіку навчання та перспективи для обліковця в м. Києві.

Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

В моїй сім’ї є безліч успішних бухгалтерів. Моя бабуся завдяки цій спеціальності обіймала посаду секретаря сільської ради, мій дядько був успішним директором власного підприємства. Надихнувшись цими історіями, я вирішив, що можу не лише не гірше, а й перевершити досягнення моїх родичів. Наша країна має велику кількість родючих земель, тому я вважаю, що аграрний сектор є правильним шляхом розвитку національної економіки.

Твої захоплення?

Захоплююсь історією України, люблю танцювати і займаюсь цим на аматорському рівні. Також захоплююсь електронною та народною музикою.

Про що мрієш?

Мрію реалізувати себе в обраній сфері, допомогти покращити стан аграрного сектору країни та стан економіки загалом, як всередині країни так і за її межами.

 

Розмовляла Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook