Анастасія Яцентюк планує продовжити навчання в НУБіП України за спеціальністю «Облік і оподаткування»

January 3, 2020

 Анастасія Яцентюк родом з Коростеня, навчається у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» на 3 курсі за спеціальністю «Облік і оподаткування». Має мрію продовжити навчання в НУБіП на економічному факультеті за обраною для себе спеціальністю.

 

Звідки дізналася про НУБіП?

Я навчаюсь в Ірпінському економічному коледжі. Про НУБіП неодноразово чула від викладачів коледжу та випускників, які продовжили навчання в університеті. Нещодавно мала нагоду відвідати прем'єру вистави студентського театру НУБіП України «Березіль» «Мільйон у шлюбному кошику», від якої отримала чудові враження. Прогулялася територією університету та побувала в деяких корпусах. Все дуже естетично оформлене, довкола чистота та порядок. Планую навесні приїхати до університету на День відкритих дверей та отримати ще більше інформації щодо подальшого вступу.

 

Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

Мама працює бухгалтером. В дитинстві приходила до неї на роботу і спостерігала,  як вона працює з паперами та постійно щось рахує. Мені це сподобалось, з часом я зрозуміла, що також хочу вивчитися на бухгалтера.

 

 

Твої захоплення?

Захоплення вкрай різноманітні. Подобається займатись волейболом та готувати страви.

Про що мрієш?

Мрію, щоб мої близькі були здорові та щасливі.  Навчаючись в університеті, хочу здобуту якісну освіту.

 

Розмовляла Людмила Мельянкова, доцент

кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook