Співпраця кафедри глобальної економіки та КЗ ІМР Ірпінського академічного ліцею НУБіП України в рамках роботи економічного гуртка

December 18, 2019
НУБіП України

 Забезпечення якості відбору мотиваційно зорієнтованої молоді та успішність професійного самовизначення старшокласників є основним завданням НПП економічного факультету. Співпраця ліцею з університетом – це вимога часу, яка стає актуальнішою.

 В рамкам такої співпраці нашого університету та КЗ ІМР Ірпінського академічного ліцею НУБіП України 18.12.2019 р. відбулося заняття наукового економічного гуртка. Користуючись нагодою, к.е.н., доцентом кафедри глобальної економіки Гераймович Віолетою перед початком заняття була надана інформація про важливість правильного вибору навчального закладу та майбутньої професії, учні ознайомилися зі структурою економічного факультету, престижними спеціальностями, напрямами професійної підготовки та можливостями продовження навчання в НУБіП, на економічному факультеті, із напрямами діяльності кафедри глобальної економіки, про можливості здобувати актуальні професії, брати участь у різноманітних наукових заходах, у тому числі, міжнародних семінарах та конференціях.


 Ціллю зустрічі стала допомога молоді утвердитися на власному життєвому і професійному шляху на прикладі історій та стратегій розвитку найвідоміших транснаціональних корпорацій. Разом з викладачем університету творчо, цікаво, динамічно проводили лекційне заняття.

 

Віолета Гераймович, доцент кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook