Інтелектуальні баталії

6 December 2019, 19:06

   А як у вас завершується семестр? У нас, наприклад, інтелектуальною битвою команд, які створювали боти і рамках вивчення дисципліни "Групова динаміка і взаємодія", викладачами якої є завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олена Кузьмінська та асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Валентина Корольчук.
   За жеребом визначались варіанти завдань для кожної команди: розробка ботів під різні соціальні мережі (Телеграм чи Фейсбук) та для різних категорій користувачів (абітурієнти чи студенти і викладачі).

   Команди визначали методологію та добирали інструментарій для підтримки командної роботи; формували онтології та запитання, що цікавлять потенційних користувачів; застосовували різні інструменти для створення самих ботів; тестували ...., а викладачі даної дисципліни запрошували фахівців на лекції (Tetiana Pentsak, Maksym Havlovych, Sasha Volokhov), які консультували наших студентів, ділились особистим досвідом.
   І ось результат: представлення команд, тестування і критичне оцінювання, рекомендації по вдосконаленню і визначення кращих.

   А визначали також командно: викладачі та студенти. Тож, байдужих не було. 

   Потестувати приклади можете і Ви перейшовши за посиланням:
- Фейсбук: HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/PROGRAMER_TEST_PAGE-105456514199711/
- Телеграм: t.me/NulesIT_Bot
                   t.me/studentBroBot

    І це лише один приклад. Далі буде.

Олена Кузьмінська
завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook