Співробітники та гуртківці кафедри активні учасники Дні науки у НУБіП України!

28 November 2019, 22:12

 «Дні науки» − науково-популярний волонтерський проект, що об’єднав мережу горизонтальних наукових зв’язків по всій Україні. За 6 років у цьому заході вже прийняло участь декілька сотень науковців, викладачів та популяризаторів науки. Цей проект має велику підтримку серед активних громадян не лише у місті Київ, а й Житомирі, Запоріжжі та Івано-Франківську. Показово, що кожного року список міст-учасників розширюється. Тому не дивно, що проект «Дні науки» вже вкотре був проведений на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Викладачі, молоді вчені, аспіранти та студенти намагалися показати, що наука може бути веселою, захоплюючою, а головне, доступною навіть наймолодшому досліднику!

9 листопада 2019 року дні науки проводились у навчальному корпусі № 1 на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства, де гуртківці кафедри представляли свої наукові здобутки.

Таємниці мікроклонального розмноження або як виростити рослину у пробірці поділилися староста гуртка «Біотехнологія рослин» Анастасія Скуба та асистент кафедри біотехнології та біорізноманіття Віталіна Богославець. Значний інтерес викликали мікроскопічні препарати рослин та генетична трансформація, яку показали Наталія Кисіль, Арсен Герасименко, Софія Куцина.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook