Профорієнтація, як запорука успішного майбутнього

November 28, 2019

З досягненнями біологічних наук пов’язують вирішення головних глобальних проблем людства. Але спеціальність «Біотехнології та біоінжерія» залишається в Україні маловідомою.

Щоб познайомити вступників з цим фахом я, студентка першої групи другого курсу Анастасія Скуба, відвідала Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І‑ІІІ ст.» №3. Протягом зустрічі школярі десятих та одинадцятих класів познайомились з перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та можливостями проведення дозвілля в нашому університеті, умовами вступу, олімпіадою для випускників шкіл, підготовчими курсами до ЗНО, дізнались про структуру факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, міжнародну діяльність, можливості працевлаштування, наукові розробки вчених факультету.

В невимушеній атмосфері абітурієнти задавали масу питань. Найбільше їх цікавить місце університету в рейтингах, умови проживання в гуртожитку, відмінність вищої освіти від шкільної. Також старшокласники заповнили анкети, де описали своє бачення майбутнього заняття. Насамкінець я запросила майбутніх студентів відвідати дні відкритих дверей в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

Вибір професії – це вибір свого майбутнього, тож такі зустрічі надзвичайно важливі для тих, хто вже найближчим часом розпочне самостійно крокувати власним життям.

Висловлюю подяку за організацію зустрічі заступнику директора з навчально-виховної роботи Чеснішій Людмилі Олександрівні.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook