Атестація магістрів першого року навчання на кафедрі землеробства та гербології

November 22, 2019

В четвер 21 листопада відбулось чергове засідання наукового гуртка кафедри землеробства та гербології «Землероб». Головним питанням роботи гуртка було представлення магістрами першого року навчання тематик їх майбутніх магістерських робіт.

 
 
 Студенти в своїх доповідях піднімали проблеми, що їх зацікавили з професійної точки зору, і на вирішенні яких вони сконцентрували свою увагу навчаючись в магістратурі. Разом з науковими керівниками були сформульовані тематики, розроблені програми та методики досліджень, визначені базові господарства для закладання дослідів.
 
 
 
 
 
 
 
 Приємно вразила зацікавленість студентів у майбутній роботі. Більшість доповідаючих посилались на матеріали, які були отримані ще під час виробничої практики після третього курсу бакалаврату. Виконання майбутніх досліджень вони спланували проводити саме в даних господарствах. Частина магістрів зосередилась на питаннях, які входять в перелік проблем, що вивчає кафедра. Тому свої програми вони планують втілювати в життя в польовій лабораторії кафедри в Агрономічній дослідній станції.
 
 
 
 
 
 
 Після жвавого обговорення доповідей всі тематики були одностайно затверджені і рекомендовані до виконання. Рішенням засідання гуртка було прийнято: «Включити в план роботи гуртка на 2020 р. доповіді магістрів про результати дослідницької роботи згідно затверджених тем».
 
 

Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook