Студенти 10 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» скороченого терміну навчання відвідали презентацію книги «Доки світло не згасне назавжди»

November 22, 2019

 

        21 листопада 2019 року студенти 10 групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» скороченого терміну навчання відвідали презентацію  нової книги Макса Кідрука  «Доки світло не згасне назавжди».

 

Книга є інтерактивною, вона має доповнену реальність. Головною ідеєю книги є наступне: «Ніякі жертви не варті спроб виправити минуле, адже безжальний світ завжди знайде спосіб примусити за них розплачуватися».

 

 

 Макс Кідрук  є не тільки українським письменником, а й популяризатор науки. Тому його твори є актуальними для студентської молоді. Прихильникам фантастики він відомий своїми творами «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірками оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів - «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» - входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

 

 

Студенти-фінансисти подякували за цікаву презентацію.

 

Олена Лемішко,

доцент кафедри фінансів

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook