У профорієнтації не можна зупинятися ні на мить

November 15, 2019

Для залучення абітурієнтів на навчання в університет колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства постійно здійснює різноманітні профорієнтаційні заходи. Крім участі в різноманітних виставках, проведення днів відкритих дверей, майстер-класів і квестів для школярів та випускників коледжів, активної роботи із шкільними лісництвами, колектив інституту здійснює й традиційні профорієнтаційні заходи. Так, активно популяризують НУБіП України студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, які систематично відвідують свої рідні школи й коледжі. Варто відзначити широку географію таких візитів, адже студенти інституту приїжджають не лише в школи Київщини, Житомирщини або Чернігівщини, а й у найвіддаленіші куточки України. Зовсім нещодавно студент-першокурсник спеціальності «Садово-паркове господарство» Павло Денісенко відвідав Крижанівський ліцей НВК Лиманського району Одеської області, а першокурсник спеціальності «Лісове господарство» Іван Маляренко поділився приємними враженнями про перші місяці навчання в НУБіП України зі школярами с. Замшани Ратнівського району Волинської обл.

Активну профорієнтацію здійснюють також викладачі інституту, зокрема, завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини проф. Олена Пінчевська відвідала школи Ємільчинського району Житомирської області, звідки традиційно багато випускників стають студентами ННІ лісового і садово-паркового господарства. Однак усім відомо, що краще один раз все побачити на власні очі, ніж багато разів почути. Саме тому, напередодні міжнародного Дня студента, за сприяння ВП НУБіП України «Боярська ЛДС», до інституту завітали випускники Плесецької загальноосвітньої школи Васильківського району. Школярі змогли особисто побачити досягнення ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України, прогулялися стежками ботанічного саду університету, відвідати теплиці й музей лісових звірів і птахів ім. О.О. Салганського. Абітурієнти були приємно вражені великою кількістю новітніх інструментів і сучасної техніки для лісового і садово-паркового господарства всесвітньо відомої фірми STIHL у лабораторії для практичного навчання студентів ННІ. А про особливості умов вступу, навчання, фізичного й духовного зростання в університеті розповіли школярам заступники директора ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Високих результатів ЗНО вам, шановні абітурієнти! Сподіваємося, що з 2020 року більшість із вас приєднається до студентства НУБіП України!

Віктор Свинчук,
Олександр Соваков,
Андрій Спірочкін,
заступники директора ННІ ЛіСПГ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook