Дівчата ІТ факультету – учасники Women Rock IT-Live Event

November 10, 2019

Вважається, що ІТ - є більш чоловічою сферою роботи. Чоловік програміст чи системний адміністратор - стереотип, який останнім часом починають розвінчувати успішні жінки, які побудували свою кар’єру у цій царині. І таких прикладів з кожним роком все більше і більше. Адже ІТ розвивається семимильними кроками.

Вже стає хорошою традицією участь у заходах, які проводять ІТ компанії в рамках співпраці з факультетом. Цього разу - це особлива подія, адже своєю історію успіху ділилися жінки, які побудували кар’єру в ІТ і безпосередньо в компанії Cisco.

«It is a world of possibilities» так звучить основний посил до студенток, які завітали до офісу компанії. Учасниками події стали виключно дівчата і не лише з факультету інформаційних технологій, а також з Ірпінського економічного коледжу та Боярського коледжу екології та природних ресурсів. Дистанційно до заходу приєдналися студентки Бережанського і Рівненського коледжів.

 

Через систему відеоконференц зв’язку наші дівчатка могли поспілкуватися із GemmaAlcock - Founder& CEO, SkyBoundRescuer та LorenaMarciano - Director, DataProtection&PrivacyOfficer, Cisco. Варто зауважити, що паралельно на зв’язку були дівчата з різних країн, зокрема, Нідерландів, Сенегалу, Італії, Ізраїлю.

Ще більш захопливим иа мотивуючим для наших дівчат було спілкування з технічним інженером Ольгою Кобріною, яка розповіла свій життєвий шлях та становлення власної карєри. Наших дівчат цікавило які цілі ставила перед собою пані Ольга, з чого починала і як себе мотивувала до саморозвитку. В цілому спілкування вийшло жвавим, розкутим і насичене мотиваційним характером.

Участь у таких заходах мотивує студентів до розвитку і самонавчання, а головне до подальшого навчання та власного саморозвитку, побудови траєкторії своєї власної кар’єри в ІТ. Головне не зупинятися і рухатись вперед.


Андрій Блозва, керівник академії Cisco в НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook