Студенти кафедри на форумі Kyiv Smart City

October 1, 2019
Конгресно-виставковий центр «Парковий»

 

           1 жовтня 2019 р. у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбувся форум Kyiv Smart City. Головною темою форуму було впровадження сучасних smart-технологій в міську інфраструктуру.

 

 

          Завдяки кафедрі комп'ютерних наук студенти 4 курсу спеціальностей "Комп'ютерні науки" та "Інженерія програмного забезпечення" мали змогу відвідати цей форум безкоштовно та ознайомитися з 1000 М² виставкових стендів, де були представлені інноваційні продукти для розумних міст.

 
 

          Багато проектів було присвячено кібербезпеці у таких містах, впровадженню новітніх технологічних рішень у навчальний процес школярів та студентів, автоматизації сплати проїзду у міському транспорті, зменшенню впливу людини на екологію.

 

  

 

          Особливо студентам запам'яталися система розпізнавання обличь, яку можна використовувати для забезпечення безпеки на підприємствах або в громадських місцях, тоннер, який втрачає пігмент під дією температури, що надає можливість друкувати різну інформацію на одному листку декілька разів та інтерактивна дошка, за допомогою якої можна демонструвати роботу пристроїв, будову клітин і т.п. у 3D, що значно полегшить роботу вчителів, позитивно вплине на якість навчального процесу та зацікавить школярів.

 

  
 
Катерина Пронішина
студентка групи КН-16001б
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook