Вчена рада розглянула якість навчального процесу

October 17, 2019

17 жовтня під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради факультету. У вступному слові декан проінформувала про налагодження співпраці з Варшавським університетом, а саме погодження підписання угоди про подвійні дипломи ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр».

Про діяльність госпрозрахункових підрозділів доповіла Оксана Тонха, яка наголосила, що є ще час підігнати роботу підрозділів і працівникам долучитися до опрацювання плану надходження коштів.

Про методичне забезпечення та викладання дисциплін сільськогосподарська ентомологія, фітопатологія з основами вірусології та гербологія для студентів агробіологічного факультету доповіли доцент кафедри ентомології Лариса Пасічник, доцент кафедри фітопатології Володимир Глим’язний та асистент кафедри землеробства та гербології Антоніна Анісімова.

Про організацію біотехнологічного кластеру, який має стати центром координації, навчання, досліджень, виробничо-інноваційної діяльності біотехнологічного спрямування на факультеті, виступив виконуючий обов’язки завідувача кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського Олександр Макарчук.

Секретар навчально-методичної комісії факультету Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання. Також було затверджено новий склад навчально-методичної комісії.

Заступник декана Володимир Завгородній повідомив про нові вимоги щодо обєму написання магістерських робіт, а також про продовження школи "Агро-лідер", яка буде проходити наступного тижня. 

Підбиваючи підсумки, декан наголосила про набір на підготовчі курси та про день відкритих дверей для випускників коледжів та шкіл 31 жовтня та 1 листопада.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook