Знайомство студентів з сучасними технологіями

18 October 2021, 10:58
Київ

 

Студенти 3 курсу спеціальності "Захист і карантин рослин" на кураторській годині змогли ознайомитися на практиці з технологією моніторингу декоративних насаджень з використанням найсучаснішого  квадрокоптера DJI Spark, який увібрав в себе останні досягнення компанії в сфері мультикоптерів і аерозйомки.
 
Сільське господарство є однією з перспективних сфер, які застосовують безпілотні літальні апарати для ефективного управління сільськогосподарським виробництвом і моніторингу агропродовольства. Наземні дослідження не завжди дозволяють в повному обсязі проаналізувати і оцінити стан сільськогосподарських угідь і проконтролювати процес посіву та збирання врожаю.

Найбільш рентабельним і ефективним в даному випадку є здійснення аерофото і відеозйомки за допомогою безпілотних літальних апаратів ділянок сільського господарства, агропродовольства і рослинних покривів.

Саме цю передову технології тепер можуть на практиці вивчати студенти на практичних заняттях,  що дозволить їм краще опанувати свою спеціальність.


Куратор 3 курсу 2 групи О.А. Бабич

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook