Профорієнтаційна робота у фокусі уваги

October 10, 2019
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

Доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Артиш В.І. зустрівся з майбутніми випускниками ліцею та школи ЗЗСО І-ІІІ №1 м. Іршава Закарпатської області, а також студентами спеціальностей “Бухгалтерський облік” та  “Фінанси і кредит” у Мукачівському аграрному коледжі.

Артиш В.І. розповів слухачам про переваги отримання освіти на факультеті аграрного менеджменту,  особливості кожної спеціальності, за якими здійснюється навчання, можливість вивчати предмети англійською мовою, проходити практичну підготовку на провідних вітчизняних підприємствах та за кордоном, а також про перспективи  майбутнього працевлаштування.

      Майбутні абітурієнти отримали запрошення на  День відкритих дверей  та  подальше навчання  в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

     Кафедра адміністративного менеджменту та ЗЕД щиро дякує директору ліцею Онисько Н.Ю, директору школи Чепурі Л.М. та адміністрації Мукачівського аграрного коледжу за організацію зустрічей та запрошує до активної співпраці.

Завідувач кафедри,

д.е.н., проф. Мостенська Т.Л.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook