НУБіП – у десятці кращих за кількістю поданих заяв вступниками!

16 July 2019, 9:56

За аналітичною інформацією приймальної комісії Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки кращих закладів вищої освіти за кількістю поданих заяв від вступників. Однією з передумов такого результату є великий обсяг державного замовлення. У бакалавраті маємо більше 1300 місць на базі повної загальної середньої освіти та 670 місць на базі диплома молодшого спеціаліста.

Станом на ранок освітній ступінь бакалавра на денній формі навчання бажають здобувати в НУБіП більше 8500 абітурієнтів, ще 300 – на заочній. До магістратури маємо більше 2200 заяв. І документи продовжують надходити, зазначає відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук. Маємо всі шанси сьогодні до кінця дня мати більше заяв, ніж за всю вступну кампанію минулого року.

Традиційно назвемо ТОП-5 спеціальностей, які користуються найбільшим попитом: біотехнологія та біоінженерія, агрономія, ветеринарна медицина, право, журналістика. Також велика кількість заяв надходить на спеціальності: екологія, інженерія програмного забезпечення, геодезія та землеустрій, міжнародні відносини.

Валентин Обрамбальський

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook