Developer Student Club НУБІП – студентському клубу розробників бути!

5 July 2019, 13:32

У п’ятницю 5 липня 2019 року в Національному університеті біотехнологій і природокористування України на факультеті інформаційних технологій відбулось перше організаційне засідання студентського клубу розробників – DSC, Developer Student Club, за новою програмою компанії Google.

Офіційне відкриття було зроблене ментором програми – доцентом кафедри інформаційних систем Силантьєвим С.О. Доповідач підкреслив, завдяки зусиллям лідера студентського клубу Нікіти Гамаюнова пройдені всі формальні кроки з метою офіційного визнання клубу. Були сформульовані стратегічні задачі клубу у напрямку вирішення пріоритетних соціально важливих задач для майбутніх команд клубу розробників. Запропоновано всім присутнім прийняти участь у командних міжнародних змаганнях Google Hash Code 2020.

Нікіта Гамаюнов розповів присутнім про перспективні галузеві розробки, які вже сьогодні очікує ринок і ротацію лідера клубу через рік. Кожен із присутніх, за умови проведення розробок, може бути у майбутньому лідером клубу розробників.

Ткаченко О.М. – заступник декана факультету інформаційних технологій підкреслив важливість впровадження сучасних інформаційних технологій в навчальний процес. Цей тренд – характерна риса IV-ої промислової революції і з ним пов’язані кардинальні перетворення в агропромисловому секторі України.

В. Іванов беззмінний керівник GDG Kyiv-Center розкрив особливості нової програми Google і перспективи міжнародної студентської співпраці на основі розширеного безкоштовного інструментарію компанії Google, який буде надано студентським компаніям розробникам.

За правильні відповіді на запитання В.Іванова були проведення нагородження.

Ю. Петрук, Голова Асоціації AgTech Ukraine розповів учасникам про високі технології в українському агросекторі, задачі які вже вирішуються сьогодні і задачі які потрібно вирішувати у найближчі роки.

Наприкінці доповіді Ю. Петрук сформулював проблемні питання щодо проведення розробок в агросекторі України.

М.Мурга, Data Scientist, Google Cloud Certified Professional Data Engineer в компанії Techsvit надав інформацію учасникам про мікро сервіси хмарової платформи компанії Google і можливі напрямки професійної сертифікації для студентів, зацікавлених у підвищенні професійної кваліфікації і отриманні конкурентного робочого місця у провідних компаніях світу.

Довідка про компанію TECHSVIT:

TECHSVIT — перший та єдиний авторизований партнер Google, володар п’яти основних статусів: Maps Platform, Cloud Platform, G Suite, Chrome Enterprise і Google for Education. Компанія має найвищі рівні сертифікації від світових лідерів ІТ-ринку, таких як Apple, Asus, APC, Benq, CISCO, DELL, JABRA, Lenovo, Logitech, Microsoft, LG, Zebra та інших. Cертифікована команда Cloud фахівців впроваджує Data Migration, Data Science, ML, IoT, та Google Maps проекти. Завдяки досвіду у cloud-технологіях та багаторічній співпраці з провідними вендорами IT-обладнання та програм, ми реалізуємо найсміливіші виклики бізнесу на шляху до його digital-трансформації. Офіси компанії знаходяться в Україні, Польщі, Нідерландах та Катарі, що дозволяє поширювати свою діяльність далеко за їх межами. Ми працюємо з державним сектором, стартапами, малим, середнім та великим бізнесом, а також з міжнародними корпораціями в регіоні EMEA, забезпечуючи їх необхідними IT та хмарними рішеннями, а також консалтингом та підтримкою.

https://techsvit.eu/

Ментор програми – доцент Силантьєв С.О. проінформував учасників – студентів НУБІП, про SDK для DSC НУБІП, який знаходиться на посиланням https://github.com/dscnubip.

Наприкінці зустрічі всі учасники зробили спільне фото:

 

Зацікавлені? Приєднуйтесь до нас!

Силантьєв С.О.,
доцент кафедри інформаційних систем
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook