Clarivate Analytics українською

July 4, 2019

    Майже 400 бюджетних установ України вже отримали доступ до платформи Web of Science. Але досі є такі, що не знають про національну передплату за кошти держбюджету, що організувало МОН України і провайдером є Державна Науково-Технічна Бібліотека України. Запрошуємо на безкоштовні серії вебінарів українськоюю та російськмими мовами. Реєстрація на кожний окремо, все безкоштовно, є певні технічні вимоги (ОС вище ХР, останні версії браузерів, наявність аудіо виходу та колонок.


Українською
16 липня, 16:15
Чи(м) допоможе Web of Science науковцю

Яку інформацію можна знайти у Web of Science, чому потрібно це робити, як налаштувати віддалений доступ і користуватися поза межами установи. Як визначити найавторитетніші публікації, знайти повний текст статті, визначити видання для публікації, знайти партнерів для виконання спільного проекту, які фонди зацікавлені даною темою. Відповіді на ці та Ваші, поставлені під час реєстрації, запитання під час оглядового семінару для початківців і тих хто хоче оновити знання та дізнатися про нові функції системи.
Реєстрація: http://bit.ly/2RPEqP6

17 липня, 16:15
Про що говорять авторські профілі Publons, ResearcherID, ORCID та інші
Варіації транслітерації, або зміна прізвища, робота та стажування в кількох установах та широка галузь інтересів автора унеможливлюють автоматичну коректну презентацію здобутків науковця. Порівняння основних авторських профілів їхніх можливостей та функцій. Які і як можна використовувати для створення автоматичних звітів та визначенні впливовості науковця і звісно про h-index (індекс Гірша).
Реєстрація: http://bit.ly/323zV8v

18 липня, 16:15
Назва: Як опублікуватися у виданні що індексується у Web of Science Core Collection.
Зміст: Саме таке запитання найчастіше лунає на семінарах і вебінарах але почнемо з Навіщо публікуватися в міжнародному виданні? Чи можливо безкоштовно? Які строки? Як оформлювати рукопис? Які формати переліків літератури? Як обрати видання? Чи можна друкуватися без рецензії? Чому статті відхиляють? Як не потрапити до хижацьких видань? Що я можу робити зі своєю статтею?
Реєстрація: http://bit.ly/2Lz3xEM 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook