Міжнародні дні поля як можливість фахового і особистісного росту

June 24, 2019

 

     На випробувальних полігонах УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого пройшли традиційні Міжнародні дні поля, організовані Федеральним міністерством продовольства та сільського господарства спільно з посольством Німеччини в Україні та керівництвом DLG. І традиційно ж участь у них взяли наші студенти – представники факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології, агробіологічного і механіко-технологічного. А молодь двох останніх – ще й брала безпосередню участь у підготовці заходу.

     Наші студенти мали змогу оглянути демонстраційні ділянки основних польових культур, ознайомилися з новітніми агротехнологіями, технікою і навіть змогли випробувати її в роботі. Пройшли і зустрічі з представниками фірм-роботодавців та успішними молодими спеціалістами, які розповіли про свій шлях до успіху та ділилися лайфаками. Було настільки цікаво, що незважаючи на спеку ніхто не хотів їхати додому. Та що додому, навіть перерви на обід ігнорували! Тому, сподіваюся, молодь, яка побувала цьогоріч на Міжнародних днях поля, взяла для себе багато: і в фаховому плані, і особистісному.

     Крім того, ми з колегами з кафедри рослинництваСвітланою Каленською, Любов’ю Гончар, Олександром Шутим заклали тут демонстраційний дослід стосовно розробки технологій вирощування перспективних сортів медоносних та зернових культур. А ще – організували та спільно з німецькими колегами провели науково-виробничий семінар «Світ сучасних технологій». Загалом же в роботі взяли участь всі члени кафедри.

 Олег Бачинський,
заступник начальника навчально відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook