Валерія Мазняк – випускниця НВК ЗОШ № 2 ліцею м. Знам’янка мріє навчатися у одному з найкращих університетів країни

June 21, 2019

Сьогодні в гості до ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України завітала випускниця НВК ЗОШ № 2 ліцею м. Знам’янка Валерія Мазняк, яка мріє навчатися в університеті за спеціальністю «Садово-паркове господарство».

– Доброго дня, Валерія! Будь ласка, розкажіть нам стисло про себе.

– Я закінчила ЗОШ № 2 м. Знам’янка і бажаю отримати освіту у одному з кращих столичних університетів!

– Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

– Моє життя пов’язане з природою – рідна Кіровоградщина багата на природні ресурси. Мій батько працює у лісі. Мені теж хотілося б у своїй професійній діяльності мати справу з красою природи. А оскільки спеціальність «Садово-паркове господарство» є нині однією з найбільш популярних не лише в Україні, а й у світі я вирішила зупинитися саме на ній. Вона дає можливість створювати декоративні сади, парки, сквери тощо. Усвідомлюю, що людству необхідно берегти, примножувати та збагачувати рослинність Землі.

– Валеріє, звідки Ви вперше дізналися про ННІ лісового і садово-паркового господарства?

– Про інститут і університет загалом від тата, який закінчив його. Він багато цікавого розповідав мені про навчання в ННІ лісового і садово-паркового господарства, що дало мені змогу вибрати інститут без будь яких вагань.

– Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в університеті?

– Впевнена, коли моя мрія здійсниться і я стану студенткою НУБіП України в мене відкриються можливості досконало вивчити всі дисципліни, отримати сучасні практичні навички, мати можливість ділитись набутими знаннями з однодумцями. Для цього в НУБіП України є сприятливі умови: функціонує мальовничий ботанічний сад, є колекційні розсадники, створено сучасні лабораторії. Також сподіваюсь, що під час навчання я буду мати можливість відвідувати цікаві місця Києва.

– Валеріє, чи маєте вже конкретні плани після закінчення навчання?

– Знаю точно, що планую після закінчення навчання – повернутися до рідного міста та зробити його краще!

– Які Ви маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

– Захоплююсь малюванням, тому у вільний час беру фарби, пензлик, папір та відпочиваю. Для обраної спеціальності необхідно мати не лише відповідні знання, але й творчі навички. Сподіваюсь моє хобі знадобиться і в моїй кар’єрі.

– Валеріє, бажаємо Вам успішного проходження фахових вступних випробувань і з 1-го вересня 2019 року стати студенткою ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

Розмову вела в.о. завідувача кафедри лісівництва
Н. Пузріна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook