Академія Cisco НУБіП України – у 5-ці кращих за підсумками року!!!

April 29, 2019

     Нещодавно відбулась святкова конференція присвячена 20-річчю створення представництва мережевої академії CISCO в Україні. Захід проводився як весняний Буткамп інструкторів академій CISCO. З вітальною промовою виступив Карстен Сімонс, регіональний менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності CISCO в країнах Європи, СНД та Ізраїлі, який окреслив перспективи розвитку суспільства в умовах 4-ї світової технологічної революції. Про досягнення минулого року та пріоритети подальшого розвитку розповіла Олена Домотенко, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності CISCO в Україні та Азербайджані. Під час конференції виступали закордонні гості Ракель Мартінез з Мадриду, технічний менеджер програм академій CISCO, Йозеф Янітор з Братислави, спеціаліст з розробки курсів ІоТ, Ваді Заатар з Монреалю, менеджер з розвитку DevNet в світі та багато представників академій в Україні, серед яких Дмитро Касаткін, доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж.

     Керівники CISCO відзначили найкращих членів мережевої академії CISCO в Україні. Зокрема, Карстен Сімон нагородив Національний університет біоресурсів і природокористування України дипломом за значний внесок у розвиток спільноти CISCO Networking Academy в Україні та нагородою «за віддану працю у підготовці понад 1000 студентів у 2018-2019 навчальному році». При цьому, лише 5 університетів України були удостоєні такої відзнаки: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Університет «КРОК».

     За особливі заслуги був окремо відзначений – керівник академії CISCO при НУБіП України. Він отримав подяку за активну участь у волонтерській ініціативі з навчання комп’ютерним мережам Збройних Сил України від начальника військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майора В.В. Рапко.

     Активне співробітництво з Cisco дає можливість факультету інформаційних технологій йти в ногу з розвитком мережних технологій у світі. Компанія виступає спонсором заходів, які організовуються на факультеті, зокрема, Хакатону інтернет речей. У цьому році ми отримали у якості спонсорської допомоги 7 робочих місць для ІоТ лабораторії вбудованих систем та Інтернет речей. До кожного комплекту входять різноманітні датчики, мікроконтролери ардуіно, міні комп’ютери RPI3, екрани, веб камери та корпуси.

     Вже зараз наша академія працює в статусі центру підготовки інструкторів Cisco, а якщо працювати і в такому ж темпі, то через 2-3 роки можна розраховувати на відкриття на базі нашого факультету центру підтримки академій ASC. Це дасть змогу не лише здійснювати підготовку своїх власних інструкторів, що ми робимо зараз, а й відкривати академії, які будуть входити в наш патронат. Це дасть змогу проводити безкоштовну сертифікацію інструкторів та брати участь у внутрішніх грантах, які проводить компанія CISCO.

Андрій Блозва,
керівник академії Cisco в НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook