Викладачі кафедри комп'ютерних систем і мереж продовжують активну співпрацю у науковій сфері з кібербезпеки

27 March 2019, 12:15

   27 березня 2019 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Безпека соціально-економічних процесів в кіберпросторі» на базі Київського національного торговельно-економічного університету за підтримки Департаменту кіберполіції національної поліції України.

   Відкрив конференцію ректор, д.е.н., професор Анатолій Мазаракі. Він зазначив, що в сучасному суспільстві суттєва увага приділяється напрямам забезпечення кібербезпеки в Україні, інформаційним технологіям у боротьбі з кіберзлочинністю, принципам реалізації кіберзахисту на підприємстві, криптографічним методам захисту інформації.

 

     Від Національного університету біотехнологій та природокористування України прийняли участь завідувач кафедри комп'ютерних систем і мереж Валерій Лахно, професор Володимир Малюков, доценти Андрій Блозва та Дмитро Касаткін. Вони представили доповідь на тему «Проблеми інвестування в кібербезпеку SMART-CITY». Також в ході конференції були налагоджені контакти з науковцями інших навчальних закладів та наукових установ, з метою розвитку співпраці з напряму кібербезпеки та компютерних систем в SMART-CITY. На завершення конференції викладачі отримали сертифікати учасників, а професор В. Лахно отримав Подяку від ректора КНТЕУ за активну участь у підготовці та проведенні конференції.

  

Дмитро Касаткін,
доцент кафедри комп'ютерних систем і мереж

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook