Відбулась ІV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ, КОНТРОЛЬ ТА АНАЛІЗ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ»

March 27, 2019

  ІV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція на кафедрі обліку та оподаткування економічного факультету «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ, КОНТРОЛЬ ТА АНАЛІЗ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ»

22 березня 2019 р. Відкрили Пленарне засідання конференції з привітанням декан економічного факультету д.е.н., професор Анатолій Діброва, завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Євгенія Калюга та менеджер зі зв’язків з громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік» Тюпіна Анастасія

В конференції прийняли участь 12 навчальних закладівМиколаївський національний аграрний університет, Відокремлений структурний підрозділ «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», Донецький національний університет імені Василя Стуса, Відокремлений структурний підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж», Житомирський державний технологічний університет, ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Коледж Сумського національного аграрного університету, Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування «Бережанський агротехнічний коледж», Національний університет «Києво-Могилянська академія», Київський національний торговельно-економічний університет, Донбаська національна академія будівництва і архітектури, Національна академія статистики, обліку та аудиту. Учасником заходу стали запрошені гості: Тюпіна Анастасія − менеджер зі зв’язків з громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік».

 

  Розпочала наукову дискусію професор кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко щодо питань оподаткування діяльності суб’єктів господарювання, проблем та напрямів їх удосконалення в обліку. Продовжили дискусію завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Євгенія Калюга, к.е.н., доценти Володимир Литвиненко, Тамара Гуренко, Наталія Кузик, Катерина Шевчук щодо питань розвитку системи облікового забезпечення управління діяльністю економічних суб’єктів й призначення сучасних інформаційних технологій в розвитку обліку, оподаткування, контролю і аналізу.

Студенти під час конференції представили результати наукових досліджень та окреслили перспективи розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном.

За актуальність тематики та змістовність доповіді молоді науковці були відзначені почесними грамотами за:
І місце – Максим Мехов (Коледж бізнесу та аналітики Національної академії статистики, обліку та аудиту);
ІІ місце – Дарія Гуменюк (Національна академія статистики, обліку та аудиту); студенти НУБіП України: Хребтань Олена, Козачишина Діана
ІІІ місце – студенти НУБіП України: Тетяна Гайдученко, Марія Ніколенко, Тетяна Панічева, Анжеліка Федоренко, Кривобокова Аліна
Учасники отримали сертифікати від Декана економічного факультету, д.е.н., професора Діброви А.Д. та подарунки від газети «Все про бухгалтерський облік».

 

 

 

Загалом, конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою та великою зацікавленістю студентської молоді.

Всім її учасникам бажаємо невичерпного натхнення у науковому пошуку, нових креативних ідей та їх успішного втілення у реальність!

Тамара Гуренко, доцент кафедри

 

 

 

 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook