Співпраця студентів із науковою бібліотекою НУБіП України

March 6, 2019
НУБіП України

 5 березня 2019 року студенти спеціальності «Прикладна економіка» разом з викладачем  Богач Л.В. відвідали наукову бібліотеку НУБіП України. Спочатку співробітник бібліотеки ознайомила студентів з тематичною виставкою, яка присвячена святкуванню 205 річниці з дня народження Великого Кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка.

 До дня народження Великого Кобзаря в читальній залі з 1 по15 березня експонується тематичний перегляд Парад «Кобзарів» - колекція «Кобзарів» Тараса Шевченка з фонду наукової бібліотеки НУБіП України (1911 -2016рр.). На перегляді представлені 40 різних видань «Кобзарів» різних років видань та різних видавництв. Серед цієї колекції є видання різними мовами. Наприклад, «Заповіт» 147 мовами народів світу.


 

А також бібліотека, проводить флешмоб «Прочитай «Заповіт» Т. Шевченка іноземною мовою», у якому взяв участь і наш студент - Андрій Лактіонов, прочитавши «Заповіт» французькою мовою.


 Потім працівник бібліотеки розповідала студентам про багатогалузевий бібліотечний фонд, що нараховує понад один мільйон примірників вітчизняної та зарубіжної літератури, у т.ч. рідкісних видань, спец. видів науково-технічної літератури і документів (з 1984 р.), авторефератів дисертацій (з 1950 р.), дисертацій (з 1946 р.), більше 500 назв журналів та більше 50 назв газет. Фонд комплектується матеріалами з сільського та лісового господарства, економіки, техніки та суміжних наук. Магістри ознайомилися з депозитарним бібліотечним фондом FAO, дізналися про визначення індексів УДК до статей, тез та ін., а також працювали з електронним каталогом бібліотеки та з науковими базами SCOPUS i Web of Science.

 


 

Михальчишина Л.Г., доцент кафедри глобальної економіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook