На юридичному факультеті розпочато курси з базових правничих дисциплін

February 28, 2019

     Графік проведення підготовчих курсів до єдиного фахового вступного випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю 081 «Право» затверджено на юридичному факультеті та з 18 лютого розпочато курси з базових дисциплін.

     Розпочато проведення курсів з дисципліни «Цивільний процес» для студентів, які планують вступати до НубіП України для здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 081 «Право».

 

 

     Програма єдиного фахового вступного випробування складається з тестів, що включають вісім базових правничих дисциплін, а саме: конституційне право України, адміністративне право України, цивільне право України, цивільне процесуальне право України, кримінальне право України, кримінальне процесуальне право України, міжнародне публічне право та міжнародний захист прав людини.
     Відповідальні науково-педагогічні працівники юридичного факультету забезпечать проведення курсів по вищевказаним дисциплінам з метою підготовки вступників для успішного складання вступних випробувань.

 

 

Доцент кафедри цивільного та господарського права, к.ю.н. М.В. Пушкар

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook